Poznati smo po kvalitetnim i stručnim edukacijama u kojima prevladava praktičan rad i u kojima nastojimo odgovoriti na pitanja naših klijenata. Dosad smo educirali više od 8.380 osoba iz različitih sektora, a evaluacije su pokazale da su polaznici izuzetno zadovoljni našim programima i izvedbom. Onda smo odlučili napraviti korak više pa smo otvorili prvo hrvatsko i regionalno učilište posvećeno fondovima EU i projektnom managementu – Učilište EU PROJEKTI!

Možete polaziti višemjesečne programe ili treninge i edukacje u trajanju od nekoliko dana. Ako ne želite izlaziti iz ureda, dolazimo k vama s in-house edukacijom,  ako žeite raditi sami, možemo se vidjeti „jedan-na-jedan“.

Svaka naša edukacija donosi i certifikat!

Pojedini programi se upisuju u e-radnu knjižicu.

Sve o edukacijama, programima, temama i tome kako nas angažirati možete pronaći ovdje!

"Edukacija je bila zaista lijepo organizirana, a gđa Vela vrlo stručna, ljubazna, susretljiva i profesionalna. Zaista nije bilo pitanja na koje nije znala odgovor. Ovo je jedna od onih edukacija na kojima se iz konkretnih primjera objasni svaka situacija. U svakom slučaju, svaka pohvala!"

− Martina Smerić, Vodoopskrba i odvodnja d.o.o.

"Jedna od najkorisnijih edukacija na kojoj sam bila. Dobro pogođen omjer predavanja i praktičnog rada tijekom kojeg su iskusne voditeljice izvrsno objasnile svaki korak u procesu planiranja i pisanja EU projekta. Također, spomenula bih i upute i savjeti koji negdje ne pišu u projektnoj dokumentaciji i službenim uputama, dakle praktične informacije iz prve ruke. Dodatna vrijednost radionice je i razrađen vlastiti projektni prijedlog."

− Tihana Bašić, Hrvatski veterinarski institut

"EU PROJEKTI AKADEMIJA napravila je veliki i nadasve pozitivan zaokret po pitanju ponude edukacija za EU fondove. Kako sam do sada sudjelovala na edukacijama koje su verificirane i upisuju se u radnu knjižicu mogu reći da je ovaj program EU PROJEKTI Akademije najkvalitetniji. Male grupe, individualan pristup i mogućnost razrade projektnog prijedloga koji odgovara sektoru u kojem radimo, najbolja je moguća praksa. Uz to, tokom čitavog školovanja, a i kasnije iza vas stoji tim konzultanata koji su vam na raspolaganju. Naučeni su brojni „tips&tricks“ koji će moje projekte izdvojiti od drugih. Bez imalo pretjerivanja i s punim pravom ova Akademija je najkvalitetnija te vrste za edukaciju iz područja EU fondova te ujedno ju preporučam svima, ne smo polaznicima nego i institucijama koje provode iste ili slične edukacije-neka vam Eu projekti Akademija bude primjer dobre prakse!"

− Marijana Vrančić, Agencija za vodne putove

Želite nas angažirati za edukaciju?

Javite nam se putem e-maila ili nas kontaktirajte klikom na ovaj link!